Kerkdienst online

kerkomroeplogo youtubelogo

Voor aan huis gebonden personen bestaat de mogelijkheid de kerkdiensten mee te maken via de kerktelefoon, via kerkomroep of via YouTube (alleen tijdens Covid-19)

Voor het aanvragen van een aansluiting op de kerktelefoon of voor het aanvragen van opnamen van de kerkdiensten, dient men zich te richten tot het College van Diakenen: dhr. P. Veenman.

Het is vanaf nu ook mogelijk om de diensten via internet te volgen dat kan via Kerkomroep of via ons YouTube Kanaal "Kerkdienst-online hervormdberkel"

Kerkomroep gebruikersnaam en wachtwoord staan in Contact om in te loggen met de inlog heeft u ook beeld anders alleen geluid.

YouTube uitzending blijven een week na de dienst online beschikbaar, via KerkOmroep zijn de diensten langer terug te kijken.

Achter de wolken schijnt Gods liefde.