Kerkdiensten

In de Dorpskerk worden elke zondag twee kerkdiensten gehouden. In de ochtend om 10.00 uur en er is een avonddienst om 19.00 uur. Elke laatste zondag van de maand (met uitzondering van december en de zomermaanden juli en augustus) is er 's avonds een jeugddienst.

Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas voor kinderen tot 4 jaar in zalencentrum Rehoboth. Voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 is er tijdens de ochtenddiensten kinderkerk. Dit geldt alleen voor de ochtenddiensten die op zondagen gehouden worden.

Hieronder de eerst komende kerkdiensten overige diensten vind u in onze agenda.

Tijd: 10:00 uur
Tijd: 19:00 uur
Tijd: 10:00 uur
Tijd: 19:00 uur

In iets anders geloven dan jezelf vereist een zekere moed. Toch kunnen de mensen die vertrouwen op God je vertellen dat je juist door op Hem te bouwen meer moed en vrede in je hart zult vinden.