feed-image RSS feed

Jeugddienst 27 januari

Zondag 27 Januari gaat Ds. A. Gooijer voor. Met medewerking van Evensong.

Het thema volgt.

SAVE THE DATE! en houdt onze facebookpagina de komende weken in de gaten!

App chrch

De app ‘protestant’ komt binnenkort te vervallen. Maar er is een nieuwe app beschikbaar: CHRCH (zonder ‘u’). Net als de protestant app heeft de chrch app de beschikking over de agenda; nieuwsberichten; dagelijks woord en pushberichten. Maar ook een digitaal ‘smoelenboek’ waarbij u zelf aan kunt geven of uw gegevens met andere gemeenteleden gedeeld worden.
Om de chrch app installeren volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar de Apple Store app store of Google PlayStore google play en download de app chrch chrch .

2. Open de app en klik op ‘Registreren’. login

3. Kies een uniek e-mail adres en wachtwoord. registratie

4. Via de mail ontvangt u een bevestigingscode.

5. Vul daarna uw contactgegevens in. Deze zijn alleen zichtbaar voor leden van de hervormde gemeente.
U kunt ervoor kiezen deze gegevens geheim te houden voor de andere gemeenteleden. geheim

6. De app is klaar voor gebruik.

Zijn er vragen, of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met Karen Rodenburg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leerhuis: inspirerende gelovigen door de eeuwen heen [update]

Margot Käßmann

Op 21 januari bespreken we leven en werk van de Duitse theologe Margot Käßmann. Käßmann (Marburg, 1958) is predikant in de Evangelische Kirche in Deutschland (EKD);
zij was enige tijd landsbisschop van de hele evangelisch-lutherse kerk in Duitsland.
In en rond het Reformatiejaar 2017 was zij ambassadeur voor de herdenking van de Reformatie in en namens de EKD.

Margot Käßmann heeft het nodige gepubliceerd: in Nederlandse vertaling verscheen haar boek Midden in het leven; we lezen enkele gedeelten uit dit boek.

Welkom in Rehoboth op 21 januari, om 20.00 uur.
Hebt u nog niet eerder een avond bijgewoond? Meld u dan even aan, dan krijgt u de leestekst bij ds. Gerie Stougie of bij ds. Antoinette van der Wel

De Bijbel is het enige boek uit de oudheid waarvan de Schrijver nog leeft