feed-image RSS feed

ZATERDAG 25 MEI: GOSPELKOOR CHARA ZINGT “THE MESSIAH”

Gospelkoor Chara geeft op zaterdagavond 25 mei 2019 een concert en zingt dan de musical “The Messiah” van het Oslo Gospel Choir. Gospelkoor Chara is een interkerkelijk koor met ook leden uit Lansingerland.

Het belooft een prachtige muzikale avond te worden met solisten en muzikanten o.l.v. onze dirigent Ies Roos. Deze musical is een mooie aanvulling in de tijd tussen Pasen en Hemelvaart. Kaarten zijn € 7,50 per stuk (incl. pauzeconsumptie) en verkrijgbaar aan de kassa, maar kunnen ook vooraf gereserveerd worden via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-44097653.

Aanvang: 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur).

Locatie: Ichtuskerk, Parkdreef 258 in Zoetermeer.

Avond voor nieuw ingekomen leden van de Hervormde Gemeente

Voor de 9e keer op rij organiseert de missionaire werkgroep een avond voor nieuw ingekomen leden van onze gemeente.

Met dank aan alle pastorale medewerkers en wijkouderlingen worden mensen die van buiten in onze gemeente zijn komen wonen en dan ook automatisch als lid van onze kerk zijn ingeschreven, persoonlijk uitgenodigd voor een kennismakingsavond. Ds. Gerie Stougie hoopt ook aanwezig te zijn. De selectie is gemaakt vanaf voorjaar 2018. In de doelgroep kunnen inmiddels bekende mensen zitten die de kerk al gevonden hebben, maar het kan ook een eerste contact opleveren.

Kennismaken met onze kerk en met elkaar, daar gaat het om. Als missionaire werkgroep vinden we het leuk om iets te vertellen over hoe het allemaal gaat binnen onze kerk. Maar nog veel leuker is het van u te horen hoe het u in Berkel en Rodenrijs bevalt en wat u van de kerk verwacht. Tot slot is het natuurlijk prettig om elkaar als nieuwe plaatsgenoten te ontmoeten. Kortom, al bekend of niet, alle nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd. De datum van deze bijzondere avond is dinsdag 4 juni 2019 in Zalencentrum Rehoboth van 20:00- 21:30uur.

Mocht u iemand zijn die hier ook interesse in heeft maar per abuis niet bent uitgenodigd; u bent van harte welkom. Meld u dan wel even aan bij Karin Lansbergen. Dit geldt natuurlijk ook voor iemand die u kent van wie u denkt dat een (hernieuwde) kennismaking helemaal niet gek is: ook diegene is van harte welkom, en een mailtje of een belletje wordt ook dan zeer gewaardeerd.

Bij het tellen van ons geld valt het resultaat vaak tegen, bij het tellen van onze zegeningen voelen we ons rijk