Avond voor nieuw ingekomen leden van de Hervormde Gemeente

Voor de 9e keer op rij organiseert de missionaire werkgroep een avond voor nieuw ingekomen leden van onze gemeente.

Met dank aan alle pastorale medewerkers en wijkouderlingen worden mensen die van buiten in onze gemeente zijn komen wonen en dan ook automatisch als lid van onze kerk zijn ingeschreven, persoonlijk uitgenodigd voor een kennismakingsavond. Ds. Gerie Stougie hoopt ook aanwezig te zijn. De selectie is gemaakt vanaf voorjaar 2018. In de doelgroep kunnen inmiddels bekende mensen zitten die de kerk al gevonden hebben, maar het kan ook een eerste contact opleveren.

Kennismaken met onze kerk en met elkaar, daar gaat het om. Als missionaire werkgroep vinden we het leuk om iets te vertellen over hoe het allemaal gaat binnen onze kerk. Maar nog veel leuker is het van u te horen hoe het u in Berkel en Rodenrijs bevalt en wat u van de kerk verwacht. Tot slot is het natuurlijk prettig om elkaar als nieuwe plaatsgenoten te ontmoeten. Kortom, al bekend of niet, alle nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd. De datum van deze bijzondere avond is dinsdag 4 juni 2019 in Zalencentrum Rehoboth van 20:00- 21:30uur.

Mocht u iemand zijn die hier ook interesse in heeft maar per abuis niet bent uitgenodigd; u bent van harte welkom. Meld u dan wel even aan bij Karin Lansbergen. Dit geldt natuurlijk ook voor iemand die u kent van wie u denkt dat een (hernieuwde) kennismaking helemaal niet gek is: ook diegene is van harte welkom, en een mailtje of een belletje wordt ook dan zeer gewaardeerd.

Breng je zorgen maar bij God

Hij is toch de hele nacht wakker