header-07.jpg

Boekenmarkt

Naast de ruimte waar wekelijks de kelderverkoop van het A.C.R. plaats vindt, is een zaal speciaal ingericht waar een boekenmarkt wordt gehouden. Deze duurt tot en met 27 augustus en is op de reguliere openingstijden van onze kelderverkoop te bezoeken.
Zoekt u nog boeken die lekker meekunnen op vakantie? Dan is dit uw kans!

Er is een ruime keuze aan romans, kookboeken, thrillers, kinderboeken, naslagwerken over religies, natuur, landen, psychologie, biografieën etc., etc.
Zoals u van het A.C.R. gewend bent zijn de boeken zeer voordelig geprijsd.
Het A.C.R. heeft de inflatie namelijk nog buiten de deur weten te houden!!

De boekenmarkt is te vinden in de verkoop ruimte van het A.C.R. Deze is in de kelder van het Zalencentrum Rehoboth, Het Hart van Berkel, Wilhelminastraat 2.
De openingstijden zijn: Donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Wees er snel bij, want eind augustus is de boekenmarkt weer voorbij!

De opbrengst van de boekenmarkt komt evenals de opbrengst van de verkoop van de andere kringloopspullen uitsluitend ten goede aan goede doelen. Zoals een feestmiddag voor bejaarden en minder-valide inwoners van Berkel en Rodenrijs. Verfraaiingen aan het zalencentrum. Tevens worden er andere goede doelen in Lansingerland mee gesteund. Zie hiervoor onze website: www.acrberkel.nl en Facebook: Acrrommelmarkt.

Zwart-Wit denkers opgelet:

Jezus brengt Kleur in je leven!