Skip to main content
Ouderen in de Dorpskerk

Senioren en ouderen

In de gemeente

Ook iedereen die de middelbare leeftijd gepasseerd is, is van harte welkom in onze gemeente. Of u nu vitaal bent en midden in het leven staat of niet meer in staat bent om de kerkdiensten te bezoeken.

Vervoer

Voor wie niet zelfstandig naar de kerk kan komen is er de mogelijkheid om opgehaald en thuisgebracht te worden.
Neemt u gerust contact op met Peter Veenman

Ouderensoos

In de Gereformeerde Kerk de Ark worden er regelmatig ouderenmiddagen (Ouderensoos) in de Ark georganiseerd, waar u van harte welkom bent.
Neem daarvoor contact op met Kati Elshout 

Zomerinstuif

Tijdens de zomervakantie organiseert de diaconie een zomerinstuif, waar ouderen van harte welkom zijn voor ontmoeting en een hapje en een drankje.

Deze bijeenkomst wordt aangekondigd bij de afkondigingen voor de dienst en in het gemeenteblad Contact; zodra de data bekend zijn kun je ze ook vinden in de agenda van deze website.

ACR ouderenmiddagen

ACR-ouderenmiddagen

Het Actie Comitee Rehoboth organiseert jaarlijks een feestmiddag voor ouderen en minder validen. Onder het genot van drankjes en hapjes kunnen de aanwezigen genieten van diverse artiesten die bekende meezingers vertolken, vaak afgewisseld met variété.

Deze bijeenkomst wordt aangekondigd bij de afkondigingen voor de dienst, in het gemeenteblad Contact en is (zodra de data bekend zijn) ook in de agenda van deze website te vinden.

Bezoekgroep

Wij zijn een groep van ongeveer 25 zusters en broeders die regelmatig een bezoekje brengen bij gemeenteleden van 82 jaar en ouder. Dit zijn meestal prettige bezoekjes met fijne gesprekken.

Als u bezoek wilt, laat dat dan gerust weten!
Ook (nieuwe) bezoekzusters en broeders zijn van harte welkom.

Voor eventuele vragen of aanmeldingen kun je contact opnemen met Mieke Rodenburg of Ans Zegwaard 

Bijbelkring Overdag

Eén keer in de maand is er de Bijbelkring Overdag. Wij komen samen in Rehoboth, op donderdagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur.

We behandelen een gedeelte uit de bijbel, bespreken die met elkaar en wat dat betekent voor ons dagelijks leven. Dit jaar behandelen we de Filippenzenbrief.

Je kunt elk moment aanschuiven.

Vragen? Neem contact op met ds. Martina Stougie-de Wit